dimarts, 5 de març del 2013

Octubre 2002: Sèrie de vídeos Country al Terrat


Comencem aquest projecte amb un material facilitat molt amablement per la Sílvia Mimó.

Es tracta d'una sèrie de 46 vídeos de l'any 2002 (el 12 d'octubre concretament) on ella i en Pere Asensi expliquen balls que en aquell moment eren molt populars al Nashville Country Club de Terrassa.

Alguns dels balls molt poca gent els deu recordar actualment, però gràcies a aquests vídeos potser es poden acabar recuperant i tot.

Un document històric i entranyable de tota una època! Un exemple extraordinari del què demanem en aquest projecte: material gràfic per poder documentar els primers anys de l'afició al country i al ball country a Catalunya.

Podeu consultar els vídeos entrant a la llista de Youtube que hem creat: http://www.youtube.com/playlist?list=PLvup8UTkuTkOWdPDjkG_HvSsUGikiTfbJ

Si algú de vosaltres disposa de material d'aquella època (balls, concerts, festivals, sortides, locals,...), que no dubti a contactar amb nosaltres al mail countrycat@gmail.com i quedarem d'acord en com difondre i preservar-lo de la millor manera. No importa el suport, trobarem la manera de passar-ho a format digital.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada